Termékek Menü
nettó 80 000 Ft feletti megrendelésnél* NINCS szállítási díj
*belföldön, max 30 kg-ig

Vásárlási feltételek

Bemutatótermünk címe:

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 31. - Régiójáték mellett.

 

 

 

 

1. Általános szerződési feltételek (ÁSZF):

Kérjük, honlapunk használata előtt gondosan olvassa el a webáruházunkkal kapcsolatos vásárlási és felhasználási feltételeket!

Ezek a feltételek a honlap minden meglátogatása és használatba vétele esetén, továbbá a honlapon vagy annak révén nyújtott Tartalom (az alábbi meghatározás szerint), információ, ajánlat és/vagy szolgáltatás tekintetében alkalmazandók.

A honlap használatával Ön teljes egészében elfogadja ezen feltételeket, továbbá a honlapra, az internetre és/vagy a világhálóra alkalmazandó minden további törvényt vagy rendeletet. Ha a feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hagyja el a honlapot!

 

Fontos:

A www.mdlinekft.hu webáruházban kizárólag viszonteladókat szolgálunk ki.

 

Regisztráció esetén minden adatot a valóságnak megfelelően kell megadni (név, cím, telefon stb.). A webáruház tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a mennyiben fiktív adatokat ad meg, kizárjuk Önt a felhasználók közül és ha ez még anyagi kárral is jár (szándékos félrevezetés és károkozás árurendeléssel kapcsolatban) megtesszük a jogi lépéseket, hogy ezzel is védjük becsületes vásárlóink érdekeit és cégünk jó hírét.

.

2. Tájékoztató:

A webáruházban kapható termékeknek két csoportja van, amit az egyes termékek adatlapján talál, a ''Státusz"-nál, ezek a raktáron illetve az előrendelhető.

 

Ezekről bővebben:

- a "raktáron", ebben az esetben azt jelenti, hogy a webáruházban látható termék nagy valószínűséggel azonnal kapható, illetve elvihető. Az azonban előfordulhat, hogy egy időben többen is a kosárba teszik ugyanazt a terméket, vagy az üzletben valaki már időközben megvette, ezért valójában már elfogyott.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a folyamatos (napi vagy heti többszöri) frissítés mellett, az ilyen és ehhez hasonló esetek előfordulhatnak, az ezekből adódó kellemetlenségért elnézésüket kérjük.

- az "előrendelhető" státuszú termékeket nem minden esetben tartjuk raktáron, azokat csak az Ön külön kérésére, megrendelésére szerezzük be. Az ilyen termékek várható beérkezéséről, ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást a (06-1) 382 0001 telefonon.

Ha a megrendelés leadása során esetleg elkerülte volna figyelmét, hogy a termék státusza "előrendelhető" akkor még mindig eldöntheti, hogy fenntartja-e rendelését vagy sem.

.

3. Rendelés, vásárlás:

A megrendelések feladása elektronikus úton, a www.mdlinekft.hu weboldalon keresztül a nap 24 órájában, illetve telefonon, a bemutatótermünk nyitvatartási ideje alatt lehetséges. Hétvégén és ünnepnapokon beérkezett elektronikus megrendelések feldolgozása az azt követő első munkanaptól folyamatosan történik.

A rendszer a megrendelés beérkezését követően automatikus válaszlevelet küld, ezzel jelezve, hogy a megrendelést fogadta. Ha ez a visszaigazoló elektronikus levél nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe.

A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a vásárlóval, ezért kell, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében.

 

Áruházunkban nincs minimális rendelési tétel és érték.

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes nettó viszonteladói árak. Amennyiben technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a web áruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

 

Kérdés esetén hívja a (06-1) 382 0001 számot!

 

 

Köszönöm figyelmét.

 

Üdvözlettel: Dukai Gábor ügyvezető!