Termékek Menü
nettó 80 000 Ft feletti megrendelésnél* NINCS szállítási díj
*belföldön, max 30 kg-ig

Bemutatkozás

 

 

Dukai Gábor vagyok az MD Line Kft. tulajdonos ügyvezetője.

 

       Ha egy új, most kezdő gravírozó vagy a kereskedelemmel még csak most ismerkedő, viszonteladó látogat el hozzánk, és azt kérdezi, hogy milyen tételben lehet vásárolni, viccesen mindig azt mondom, hogy egynél kevesebbet nem tudunk adni! Vagyis nálunk annyit vehetsz amennyit akarsz, nincs vásárlási minimum.

Sőt, minden ilyen vásárlónak felajánlom, hogyha valamit nem tud eladni akkor hozza vissza és vásárolja le, vigyen helyette mást. Nyitásunk óta eltelt a sok-sok év alatt alig néhányan éltek ezzel a lehetőséggel. A tanulság előbb-utóbb mindent el fogsz adni!

Ha mégis élnél a lehetőséggel, akkor csak annyit kérek Tőled, hogy olyan, hibátlan állapotban hozd vissza, ahogyan Te is megvennéd, hibátlan legyen a termék és csomagolás is. Szerintem ez nem egy nagy kérés.

Ha most még csak nézelődsz az oldalunkon és van valamilyen kérdésed, kérlek hívj fel a (+36) 30 95 44 263 számon!

Ha megteheted, gyere el a budapesti bemutatótermünkbe, ismerkedj meg kollégáimmal és velem!

 

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől - csütörtökig 8-16,30 ig,

pénteken 8-13,30 ig ,

hétvégén zárva tartunk.

 

Figyelmedbe ajánlom gravírozási szolgáltatásunkat.

YAG lézergépeinkkel már több esetben segítettünk olyan gravírozó kollégának, akinek mechanikus vagy szén-dioxid lézergravírozó gépe van.

Ismert tény, hogy bizonyos termékeket nem,vagy csak körülményesen lehet (paszta, szalag segítségével) lézerrel gravírozni.

 

Ha érdekelnek az együttműködés részletei, akkor kérlek hívj a +36 30 95 44 263 számon!